DIENSTEN

Alle werkzaamheden die wij kunnen uitvoeren op een rij.

Wanden schuren
WANDEN VOORBEREIDEN

Welk behang u ook kiest, het eindresultaat valt of staat bij de kwaliteit van de ondergrond. Voor een strak en glad resultaat is het essentieel dat de ondergrond volledig egaal is.

Ralph Kraaivanger Behang en Wandbekleding
RENOVLIES / GLADDE VLIES

Een voordeliger alternatief voor traditioneel stucwerk. Renovlies is de ideale keuze voor nieuwbouwwoningen, renovatieprojecten en nieuw opgeleverde kantoren.

Ralph Kraaivanger Behang en Wandbekleding
Plafonds & wanden SAUZEN

De plafonds van uw (nieuwbouw)woning zijn gestuct en/of de wanden zijn voorzien van renovlies. U heeft nu een leeg canvas waar u qua kleur en stijl alle kanten mee op kunt.

Gestuct plafond en wanden
STUCWERK

Spackplafonds, spachtelputz, granol muren…Met een verse stuclaag worden deze, enigszins gedateerde, wanden en plafonds omgetoverd tot moderne gladde wanden en plafonds van nu.

LUXE BEHANG

Behang is al eeuwenlang een geliefde wandafwerking. En dat is terecht! Behang biedt namelijk een breed scala aan mogelijkheden waarmee elke stijl kan worden gerealiseerd.

Zolderplaten voorbereiden
ZOLDERPLATEN AFWERKEN

Zolderplaten spuiten is een snel en duurzaam alternatief voor traditioneel schilderwerk. Uw zolder verandert in een lichte, uitnodigende ruimte waar het prettig vertoeven is. 

offerte aanvragen

Vraag hier een uitgebreide vrijblijvende offerte aan. Met deze offerte krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en onze tarieven.

Scroll naar boven
× Stel uw vraag via WhatsApp