Plafonds & wanden sauzen

De plafonds van uw (nieuwbouw)woning zijn gestuct en/of de wanden zijn voorzien van renovlies, glasvlies of glasweefsel. U beschikt nu over een leeg canvas waar u qua kleur, stijl en uitstraling alle kanten mee op kunt. De volgende stap is de afwerking. Hoe wij u daarbij kunnen helpen, leest u op deze pagina.

ONZE SCHILDERWERKEN OMVATTEN:
 • Sauzen van renovlies, glasvliesbehang en glasweefselbehang (zowel bestaand als nieuw aangebracht).
 • Sauzen van sausklaar stucwerk op wanden.
 • Sauzen van sausklaar stucwerk op plafonds.
 • Spuiten van zolderplaten meer informatie over het spuiten van zolderplaten vindt u op de pagina Zolderplaten afwerken.

Bij het sauzen, verven of schilderen van plafonds en wanden is het toepassen van de juiste schildertechniek essentieel voor een mooi eindresultaat. Hoewel het eenvoudig lijkt, is het in de praktijk vaak moeilijk om een gedekt, egaal en streeploos oppervlak te bereiken. Het werk begint met het kitten van alle overgangen voor een strakke afwerking. Vervolgens worden de plafonds en/of wanden, afhankelijk van de gekozen kleur, in één of meerdere lagen geschilderd.

Gladde vlies sauswerk project
VOORDELEN VAN ONZE SCHILDERSERVICE:
 • Kwaliteit: Het schilderwerk wordt uitgevoerd door vakmensen met jarenlange ervaring, hierdoor bent u verzekerd van een streeploos, gedekt en egaal eindresultaat.
 • Hoogwaardige verf: Wij gebruiken uitsluitend verf van hoge kwaliteit met schrobklasse 1.
  Op veeleisende oppervlakken, zoals de achterwand van de keuken, wordt een speciale verf toegepast.
 • Aandacht voor detail:  Alle overgangen worden strak afgewerkt met gebruik van anti-crack acrylaatkit.
 • Ruime kleurkeuze: Onze verf is mengbaar in (bijna) alle kleuren, inclusief kleuren uit de collecties van bekende merken.
 • Kleuradvies: Bij twijfel over de juiste kleur(en) kan onze interieurstyliste u adviseren over een geschikt kleurenschema.
Plafonds en wanden sauzen

Laat ons u helpen bij het realiseren van een perfect afgewerkte ruimte! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

offerte aanvragen

Vraag hier een uitgebreide vrijblijvende offerte aan. Met deze offerte krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en onze tarieven.

FAQ

Veelgestelde vragen over Sauzen

Scroll naar boven
× Stel uw vraag via WhatsApp