zolderplaten afwerken

Veel nieuwbouwwoningen worden opgeleverd met onafgewerkte bruine of groene zolder- of dakplaten op de zolderverdieping. En ook in bestaande woningen blijft het schilderen van de zolder vaak oneindig op de to-do list staan. Dat is jammer, want een onafgewerkte zolder wordt over het algemeen met minder plezier gebruikt. Onze ervaren schilders kunnen uw dakplaten afwerken met gespoten latex, waardoor de zolderruimte netjes wordt afgewerkt en qua uitstraling bij de rest van het huis wordt betrokken. Zolderplaten spuiten is een snel, efficiënt en duurzaam alternatief voor traditioneel schilderwerk. Uw zolder verandert in een lichte, uitnodigende ruimte waar het prettig vertoeven is. 

Zolderplaten voorbereiden
zolderplaten afwerken
voordelen van zolderplaten spuiten:
  • Bescherming en duurzaamheid: Het spuiten van zolderplaten brengt een beschermende laag aan die helpt bij het beschermen van de onderliggende materialen tegen vocht, schimmel en andere schadelijke invloeden. Dit verlengt de levensduur van de zolderplaten.
  • Eenvoudiger onderhoud: Gespoten zolderplaten zijn beter schoon te houden door gebruik van latex met schrobklasse 1.
  • Efficiëntie: Mogelijkheid om direct de wanden in dezelfde kleur mee te spuiten voor een uniforme uitstraling.
  • Mogelijkheden voor renovatie en transformatie: Het spuiten van zolderplaten is een eenvoudige manier om een oude of verwaarloosde zolderruimte snel in een aantrekkelijke ruimte te transformeren. Dit kan waarde toevoegen aan het huis en nieuwe mogelijkheden bieden voor het gebruik van de zolderruimte.
  • Mooiere uitstraling: Gespoten zolderplaten geven een frisse en aangename uitstraling aan de zolderruimte. Dit kan helpen om de ruimte visueel lichter en ruimer te laten lijken.

Laat ons u helpen om uw zolder om te toveren tot een lichte, uitnodigende ruimte die volledig in harmonie is met de rest van uw huis. Neem gerust contact met ons op voor advies op maat of vraag direct een offerte aan.

offerte aanvragen

Vraag hier een uitgebreide vrijblijvende offerte aan. Met deze offerte krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en onze tarieven.

FAQ

Veelgestelde vragen over Zolderplaten afwerken

Scroll naar boven
× Stel uw vraag via WhatsApp