onze werkwijze

Van de eerste oriëntatie tot de uitvoering en oplevering: lees hier alles over onze aanpak. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

Oriëntatie

Wellicht lijkt de oplevering van uw nieuwe woning of de renovatie van uw huidige woning op dit moment nog ver weg. Desalniettemin is het verstandig om nu al te overwegen welke plafond- en/of wandafwerking het beste bij uw situatie past. Het feit dat u onze website heeft gevonden, suggereert dat u mogelijk interesse heeft in behang. En dat is begrijpelijk, want behang biedt een scala aan mogelijkheden. Zo is bijvoorbeeld Renovlies of gladde vlies een uitstekende keuze voor nieuwbouwwoningen en vers gestucte wanden. Of misschien droomt u wel van fotobehang op een lange wand in uw bestaande woning. Ook het glad laten stucen van spack gespoten plafonds is het overwegen waard. Als u het lastig vindt om de juiste keuze te maken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij denken graag met u mee.

Opmeten

Voor het aanvragen van een offerte heeft u het aantal vierkante meters van de wanden en/of plafonds nodig. Als u niet zeker weet hoe u dit moet berekenen, helpen wij u graag verder. Indien nodig kunnen wij ook aan de hand van de digitale bouwtekeningen een berekening maken. Het is in deze fase geen probleem wanneer de inschatting niet geheel accuraat is. Het aantal vierkante meters in een offerte is altijd een schatting, ook als wij het aantal vierkante meters berekenen vanaf een bouwtekening. Bij aanvang van de werkzaamheden voeren wij altijd een definitieve meting op locatie uit. Het aantal vierkante meters dat uit deze meting komt, bepaalt samen met de vaste meterprijs het uiteindelijke factuurbedrag.

Offerteaanvraag 

Wanneer u heeft besloten welke werkzaamheden u door ons wilt laten uitvoeren en het aantal vierkante meters duidelijk is, kunt u via ons offerteformulier een vrijblijvende offerte aanvragen. Na ontvangst van uw aanvraag controleren wij direct of de gewenste uitvoerdatum beschikbaar is in onze agenda en nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op om de aanvraag door te spreken. Meestal hoort u binnen één werkdag van ons. Mocht u nog twijfelen over het laten uitvoeren van een bepaalde dienst, dan kunnen we deze als optioneel in de offerte opnemen; u zit in dit stadium nog nergens aan vast. Ook het gewenste kleurenschema kunt u eventueel op een later moment doorgeven, indien nodig kunnen wij u hierin adviseren. Zodra alle informatie voor beide partijen helder is, versturen wij de offerte nog dezelfde dag per e-mail. Indien u akkoord gaat met onze aanbieding, kunt u dit per e-mail bevestigen, eventueel met vermelding van de gewenste optionele diensten. Wij reserveren dan definitief ruimte in onze voorlopige planning voor uw project en sturen u een opdrachtbevestiging. Bij ons hoeft u overigens geen aanbetaling te doen; wij werken op basis van goed vertrouwen.

Update opleverdatum

Bij nieuwbouwwoningen geeft de bouwer enkel een indicatieve opleverdatum of periode. De definitieve opleverdatum wordt doorgaans pas 4 tot 6 weken voor de opleveringsdatum bekend gemaakt. Tussentijds ontvangt u echter wel vaak een nieuwe prognose inzake de opleverdatum. Wanneer u deze update ontvangt van de bouwer is het van belang dat u ons hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte stelt, zodat wij hier rekening mee kunnen houden in onze voorlopige planning. Wanneer u de definitieve datum van oplevering of sleuteloverdracht heeft ontvangen, kunnen we in goed overleg een geschikte uitvoerdatum inplannen.

De uitvoering

Wanneer u de afgesproken voorbereidingen heeft getroffen, zoals het leeghalen van de ruimtes, staan wij op de afgesproken dag en tijd bij u voor de deur. We lopen gezamenlijk door de ruimtes en bespreken de laatste details, waaronder de staat van de wanden, waarbij we aangeven welke voorbereidingen wij noodzakelijk achten om de wanden behangklaar te krijgen. Hierna zullen de werkzaamheden direct starten. Indien nodig zullen we u aan het einde van de werkdag informeren over de voortgang en/of hoe de werkzaamheden zijn verlopen.

De oplevering

Na afronding van de werkzaamheden leveren we de woning weer schoon en opgeruimd aan u op. Natuurlijk maken we samen nog een rondgang door de ruimtes om het eindresultaat te bekijken en te bespreken. Vervolgens ontvangt u per e-mail de factuur.

offerte aanvragen

Vraag hier een uitgebreide vrijblijvende offerte aan. Met deze offerte krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en onze tarieven.

Scroll naar boven
× Stel uw vraag via WhatsApp